• Novinky

            • 1.sv. prijímanie - tretiaci

              11. 6. 2019

              2. júna naši tretiaci, ktorí chodia na náboženskú výchovu prijali v našom farskom kostole sv. Urbana ďalšiu sviatosť - eucharistiu. Žiaci sa na túto slávnosť dobre pripravili a očistili si svoje srdcia aj vo sv. spovedi. Slávnosť celebroval náš pán farár Milan Polák, ktorí ich povzbudil aj krásnym príbehom. Ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili na ich slávnosti a prispeli na jej peknom priebehu.

              Mgr. Macáková, Mgr. Machová

            • Deň rodiny

              10. 6. 2019

              Dňa 7. júna 2019 sa na našej škole konal už 5. ročník zábavno-športového podujatia Deň rodiny. Tento deň si vychutnali deti so svojimi rodičmi, starými rodičmi, kamarátmi a učiteľmi. Počas popoludnia deti mali možnosť si vyskúšať rozličné súťaže, jazdu na koni, maľovanie na tvár, zábavnú angličtinu a veľa iného. Akciu spestrili aj naše šikovné deti, ktoré si pripravili krásny kultúrny program. Priatelia školy priniesli rôzne dobroty, za čo im veľmi ďakujeme. Veríme, že ste strávili príjemné popoludnie a tešíme sa na ďalší ročník. 

            • Školský výlet v kúpeľnom meste Piešťany - 7.A

              9. 6. 2019

              Žiaci 7.A si vychutnávali v piatok plavbu loďou po rieke Váh, pričom celú cestu ich sprevádzali čajky, a tak sa mohli zoznámiť bližšie s týmto letiacim plavidlom ponad hlavy. Užili sme si spolu veľa pekných chvíľ a tiež zahrali aj futbal, vybíjanú a prezreli aj historické autá zaparkované v parku areálu kúpeľov. Občerstvili sme sa v meste dobrou pizzou a naspäť sme sa vracali s úsmevom na tvári a dobrou náladou.

              Mgr. Macáková, Mgr. Zajarošová

          • Výlet 8.A  - Piešťany - plavba loďou
            • Výlet 8.A - Piešťany - plavba loďou

              5. 6. 2019

              4.6.2019 sa žiaci 8.A zúčastnili školského výletu v Piešťanoch.  Zažili hodinovú plavbu po našej najdlhšej rieke Váh, z ktorej výdatne nakŕmili aj čajky. Z priestorov lode žiaci mohli obdivovať peknú prírodu. Po plavbe si zakúpili suveníry a odfotili sa pri soche ,,barlolámača".

              Výlet sme ukončili občerstvením a sladkou zmrzlinovou bodkou.

               

              E. Kozmanová, J. Heldiová

            • HĽADÁME NOVÝCH OLYMPIONIKOV

              4. 6. 2019

              Dňa 4. júna sa na atletickom štadióne v Nových Zámkoch konali krajské majstrovstvá v atletických pretekoch  pod názvom  "Hladáme nových olympionikov".

              Súťaž je takisto ako vlani určená pre kategóriu mladšieho žiactva, čiže pre malých adeptov atletiky.

              Našu školu reprezentovali dievčatá, ktoré súťažili v behoch na 60 a 600 m. Na štart 60 m. sa postavila Sára Z., ktorá sa umiestnila na výbornom 5. mieste. V behu na 600 m Paulinka B. získala brondzovú medailu a vybojovala si postup na majstrovstvá Slovenska , ktoré sa budú konať V Bratislave.

              Dievčatám ďakujem za krásne výsledky a Paulinke budeme držať palce.

              Pružinský

            • Plavecký výcvik 6.A

              9. 6. 2019

              V dňoch 4.- 7. 6. 2019 sa žiaci šiestej triedy zúčastnili plaveckého výcviku na plavárni v Nitre v plaveckej škole Delfín. Mali možnosť vylepšiť svoje plavecké schopnosti pod vedením kvalitných trénerov. Myslím, že si užili kopec zábavy,  zdokonalili sa v plaveckých disciplínach a utužili pohybom svoje zdravie. 

              Pripravil Erik Pružinský

          • MDD
            • MDD

              3. 6. 2019

              V pondelok, 3. júna 2019 sme deň detí na II.stupni ZŠ oslávili pekným a zaujímavým filmom Mia a biely lev. Žiaci mali možnosť vidieť krásu prírody v Afrike a život rodiny na farme, ktorá si vybudovala leviu farmu, taktiež vzťah človeka k zvieratám a záchranu bieleho leva.  100-minútovú stopáž bola vyplnená divácky lákavým materiálom, aby sa žiadna generačná skupina nenudila. Vďaka jasnému priebehu situácií, vymedzeniu dobra a zla a hádam ešte stále lákavému životu uprostred prírody sa film výborne pozeral.

              Mgr. Macáková

            • Ranč u Bobiho - školský výlet 4.A a 5.A

              8. 6. 2019

              Dňa 6.6.2019 sa žiaci 4.A a 5.A zúčastnili školského výletu na Ranči u Bobiho v Novom Tekove. Všetci žiaci sa povozili na koči, niektorí využili aj individuálne jazdenie na koni. V areáli boli zvieratká, ktoré mohli kŕmiť a mali k dispozícii športové ihriská s atrakciami ako golf, bowling, tenisové ihrisko a volejbalové ihrisko. Našli sa aj otužilci, ktorí naskákali rovno do bazéna. Deti čakal chutný obed a následne cesta domov. 

              Dúfame, že si deti odniesli pekné spomienky.

              Mgr. Pružinský, Mgr. Sviteková

            • Plavecký výcvik 2.A,2.B

              2. 6. 2019

              Plavecký výcvik 2.A,2.B

              Žiaci 2.A a 2.B triedy absolvovali svoj druhý plavecký výcvik.Užili si 4 dni radosti z pohybu vo vode a okrem plávania s doskou zvládli už aj základy plaveckých štýlov ako kraul, prsia a znak.

              Mgr. A. Jacková, Mgr. Z. Czaková

            • HABAKUKY

              6. 6. 2019

              Žiaci 5. ročníka sa 5.6. zúčastnili literárnej exkurzie Habakuky - rozprávková dedina P. Dobšinského. Mali možnosť vidieť 3 divadelné predstavenia na motívy ľudových rozprávok v podaní študentov VŠMU. Žiaci sa počas exkurzie zoznámili aj s tradičnými remeslami. 

              Mgr. Lahučká, Mgr. Zverinová

        • Prihlásenie

      • Zvonenie

        Utorok 30. 4. 2024
      • Počítadlo návštev

        Počet návštev: 284618