• Novinky

            • STORY

              11. 3. 2019

              Dňa 11.3.2019 sa uskutočnilo školské kolo v recitačnej súťaži z anglického jazyka. Žiaci sútažili v dvoch kategóriách. Na školské kolo sa všetci veľmi pekne pripravili a bolo obtiažne vybrať toho najlepšieho. Avšak, víťaz môže byť iba jeden, a tak v kategórii 1, sa na prvom mieste umiestnila žiačka zo 4.C a v kategórii 2, prvé miesto obsadila žiačka zo 6. A triedy. Víťazom srdečne gratulujeme a držíme im palce v ďalšom kole, kde budú reprezentovať našu školu. 

              Mgr. Šimková, PhD., Mgr. Sviteková. 

            • Prezidenstké voľby 2019

              11. 3. 2019

              Dňa 5.3.2019 sa členky žiackeho parlamentu opäť zúčastnili prednášky organizovanej Centrom voľného času Domino v spolupráci s UKF Nitra. Daná prednáška bola zameraná na nadchádzajúce prezidentské voľby a voľby do európskeho parlamentu. Žiačky si vyskúšali simulované voľby a formou zábavných aktivít a hier si ohohatili svoje vedomosti z danej problematiky. Ďakujeme za super prednášku a už teraz sa tešíme na tú ďalšiu. 

              Mgr. Šimková, PhD. 

            • Vesmír očami detí

              10. 3. 2019

              Do galérie Vesmír očami detí boli pridané fotografie.

              Dňa 20.2.2019 sa naši žiaci zapojili do každoročnej výtvarnej súťaže Vesmír očami detí. Pozrite si práce žiakov 1. až 6. ročníka, ktoré reprezentujú našu školu v okresnom kole. Vyhodnotenie okresného kola prebehne koncom marca 2019.

              pripravila J. Chlebcová

            • Valentínska pošta

              6. 3. 2019

              Do galérie Valentínska pošta boli pridané fotografie.

              Na deň svätého Valentína sa v našej škole doručovala Valentínska pošta. Tí, ktorí chceli mohli poslať Valentínku svojmu spolužiakovi, kamarátovi ale aj pani učiteľke, či pani vychovávateľke a tak urobiť niekomu radosť.                                             

                                                                                                                           Mgr. Zuzana Czakóová

               

            • Čítajme s Osmijankom-celoslovenská súťaž

              4. 3. 2019


              Naši tretiaci sú zapojení do celoslovenskej súťaže Čítajme s Osmijankom- 56 žiakov.Dnes 4.3.2019 ich v školskej knižnici navštívil bábkoherec Lukáš Tandara, ktorý sa stal Osmijankom a naučil nás, čo je to inscenované čítanie.Pani Miroslava Biznárová viedla workshopy, kde sa dozvedeli viac o tvorbe Kristy Bendovej, hrali sme hru na porekadlá a tvorili sme rýmy ako básnik, riešili sme šifrovačku, vytvárali príbeh z obrázkov.Za pekné literárne dopoludnie ďakujeme.    

              Mgr.R.Zajačková

               

               

          • Knižná šifra
            • Knižná šifra

              4. 3. 2019

              V prvom marcovom týždni sa štvrtáci a piataci zapojili do hľadania kníh ukrytých v obrázkoch s názvom Knižná šifra. Podujatie bolo organizované pri príležitosti Marca - mesiaca knihy. Úlohou žiakov bolo uhádnuť  či nájsť názov knihy, spolu s autorom. Ako prvá našla všetky knihy spolu s autorom naša šikovná štvrtáčka Veronika Pecsiová. Srdečne gratulujeme! A dúfame, že aj ostatní pátrači sa pri hľadaní kníh zabavili.

              J. Heldiová

            • Fašiangový karneval v ŠKD

              3. 3. 2019

              "Chystajte si deti masky bude smiech a špás!

              Fašiangový karneval dnes prišiel medzi nás.

              Kráľ a šašovia, všetci sú už tam,

              detský karneval, práve prišiel k nám!"

              Dňa 22.2. sa v ŠKD uskutočnil fašiangový karneval.  Dobrá nálada, smiech, radosť, tanec a zábava sa niesli celým našim pavilónom. Deti si posledný deň pred prázdninami naozaj užili a v dobrej nálade sa rozbehli na jarné prázdniny!

              p. vych. Ölvecká

               

        • Prihlásenie

      • Zvonenie

        Piatok 3. 5. 2024
      • Počítadlo návštev

        Počet návštev: 285802