• Novinky

            • Turistika v ŠvP - 3.ročník

              9. 5. 2018

              Športuj s nami zdravo, zvládneme to hravo!

              Šport, to nie je iba súťaženie, pretekanie, zápasenie, bojovanie o výsledky, body a góly. Šport je aj turistika spojená s výkonom a poznávaním. Tohto hesla sa držali aj tretiaci v škole v prírode. Naša štatistika a výkony:

              V utorok 1.5. sme sa vybrali pešo z hotela Lesana v Starej Lesnej do Tatranskej Lomnice - asi 3 km tam a 3 km späť. Navštívili sme múzeum TANAPu, kde sme si pozreli náučný film o tatranskej prírode a pozreli si expozíciu.

              Vo štvrtok 3.5. sme peši asi 2 km vyrazilii na železničnú zastávku a odviezli sa na Štrbské pleso, ktoré sme celé obišli - asi 3 km pochodu - a vrátili sme sa zase vláčikom a peši do hotela - opäť 2 km chôdze. Unavení, ale veľa zážitkov.

              V stredu sme navštívili mesto Kežmarok a jeho hrad a múzeum, ale to už sme "použili autobus". Aj tak sa nám výlet páčil.

              Okrem toho sme nabehali veľa kilometrov pri poobedňajších akivitách s animátormi a vypotitli veľa kalórií pri večernom programe.

              Športuj s nami zdravo, zvládneme to hravo!

              Aj zábavnou formou.

              B.Berecová, L.Štefanková, E.Virágová, J. Žáková

            • Škola v prírode vo Vysokých Tatrách

              9. 5. 2018

              Naši tretiaci

              Päť úžasných dní v Škole v prírode prežili žiaci 3. ročníka. Vymenili sme svoje triedy za prostredie, kde sa okolo nás rozprestierala prekrásna príroda. Cestovali sme autobusom aj  vlakom ,aby deti mali nevšedný zážitok. Ubytovaní sme boli v Starej Lesnej v hoteli Lesana. Počasie nám veľmi prialo a mohli sme splniť všetky ciele, ktoré sme si predsavzali. Na turistických potulkách sme si opakovali a upevňovali nové učivo z vlastivedy a prírodovedy a spoznávali krásne zákutia našich veľhôr. Prežili sme nevšedný týždeň plný zážitkov, našli sme si nových kamarátov a domov sme sa vracali s pocitom spokojnosti a radosti.

              Mgr.L.Štefanková, Mgr.Berecová, Mgr.Virágová, Bc.Žáková

               

            • Deň elegancie

              2. 5. 2018

              Dnes 2.5.2018 Žiacky parlament zorganizoval Deň elegancie. Cieľom tejto akcie bolo poukázať na to, že aj šaty robia človeka a pekný, čistý a upravený vzhľad je súčasťou každodenného života. 

              Mgr. Šimková, PhD. 

        • Prihlásenie

      • Zvonenie

        Nedeľa 5. 5. 2024
      • Počítadlo návštev

        Počet návštev: 286864