• Novinky

          • Kde bolo, tam bolo...
            • Kde bolo, tam bolo...

              30. 7. 2021

              Hovorí sa, že do tretice všetko najlepšie. Tak to by mohli potvrdiť iba deti, ktoré sa zúčastnili tretí týždeň letného školského klubu.

              Ja s Andrejkou môžeme však s istotou potvrdiť, že to bol skvelý týždeň, ktorému prialo počasie, o čistotu a hygienu prostredia sa starala pani Anka a pani kuchárky Katka a Miška varili skvelé obedy na 1*.

              Ale to najdôležitejšie bolo, že naše deti boli disciplinované, kamarátske, zabavili sa, športovali, súťažili.

              Ako dôkaz nám slúžia fotografie z „Binga“, vedomostných kvízov, športových aktivít „RUKY-NOHY“, tvorivých a výtvarných aktivít (autoportrét, sen o lete, práca s kartónom - lode,melón, kvetinová koláž), čítanie z knihy Čarodejnica. Aj na popoludňajšiu relaxáciu s hudbou sa deti vždy tešili, niektoré aj spokojne zaspali.

              Na pamiatku boli deti odmenené diplomom a sladkosťami.

              Tak už veríte, že to bol skvelý týždeň?

               

              vych. M. Vörösová a A. Ölvecká                                                                                              30.7.2021

            • Druhý týždeň v letnom klube

              23. 7. 2021

              Do fotogalérie bol pridaný nový album Druhý týždeň v letnom klube.

              V letnom klube od 12.7.2021 do 16.7.2021 deti počas odpočinku čítali z kníh: Tridé z 3.D, Mach a Šebestová, Zvedavé lišiačiky Li a Lu. Odhaľovali tajomstvá našej modrej planéty. Dozvedeli sa zaujímavosti o plazoch a obojživelníkoch. Vyrábali jašteričky, žabky, žirafy a letné obrázky. Zahrali si audio bingo. Vonku hrali futbal, mikádo, súťažili v rôznych hádzacích hrách. 

               

              J. Žáková, J. Ďuríková, M. Szoradová, M. Baracká

            • Prvý týždeň letného školského klubu

              12. 7. 2021

              Počas prvého týždňa letného klubu, vždy dopoludnia, trávili deti čas s pani vychovávateľkou Martinkou a s pani vychovávateľkou Mariankou. Napriek horúcim letným dňom sme si užili veľa tvorivých a športových aktivít, pri ktorých sme sa super zabavili.

              Celým týždňom nás sprevádzali príbehy z knihy Mach a Šebestová na prázdninách. Vyrobili sme si napr. aj kúzelné slúchadlo a snažili sme sa vymyslieť naše originálne priania, ktoré sa nám majú splniť.

              Okrem iných prianí prezradíme iba to najčastejšie: ,,Prosím, aby sme boli všetci zdraví! "

               

              9. 7. 2021                                                                                         pani vychovávateľky Marianka a Martinka

            • Začína letný klub

              9. 7. 2021

              Začali prázdniny, no my sme sa vrátili späť do školy. Nie kvôli vyučovaniu, ale kvôli zábave. Prvý týždeň letného školského klubu bol plný hier, tvorivých činností a smiechu.

              Vychovávatelia Gabika a Tomáš

          • Prihlásenie

        • Zvonenie

          Štvrtok 28. 3. 2024
        • Počítadlo návštev

          Počet návštev: 266236