• Novinky

            • Projekt Živočíchy

              31. 5. 2021

              Žiaci 1.A vytvorili na hodinách prvouky veľmi pekné projekty na tému Suchozemské a vodné živočíchy. Šikovným prvákom sa darilo a zo svojich výtvorov mali veľkú radosť.

              Mgr. Zuzana Olšanská

            • Zážitkové vyučovanie prvouky

              27. 5. 2021

              Žiaci II.B sa zahrali na záhradkárov. Každý žiak si zasadil semienko hrachu. Je nádherné sledovať, ako sa deti ráno pri vstupe do triedy poberú k svojej rastlinke. Radi ju polejú, vymyslia oporu. Úrodu nečakáme, ale pozorovanie zmeny na hrachu sa nám páči. Najväčšiu radosť majú Veronika, Adamko, Alžbetka a Viki, pretože videli kvet a dokonca aj malý struk. Môžeme začať pomáhať rodičom aj starým rodičom. Mgr. Zajačková,Bc.Luptáková,žiaci II.B.

            • Skupinová práca - forma, ktorú obľubujeme

              21. 5. 2021

              Moji tretiaci majú radi skupinovú prácu. Po osvojení a precvičení učiva ju zaraďujem do vyučovacieho procesu. Nielen si precvičia učivo, no aj sa učia vzájomnej spolupráci a tolerancii v skupine. Do skupín sa deti zaraďujú náhodným výberom, aby sa všetci naučili spolu pracovať. Dnes sme prezentovali vedomosti z prírodovedy - osvojené učivo o stavovcoch. Pozrite sa, aké krásne práce sme vytvorili.

              žiaci III.A + tr. uč. E. Virágová

            • Učíme sa slovné druhy netradične

              19. 5. 2021

              Tématickým celkom slovenského jazyka v 3. ročníku je aj učivo o slovných druhoch. Po získaní základných vedomostí si žiaci 3.A hravou formou precvičovali   nadobudnuté vedomosti. Tvorili svoje stránky do vlastnej "Knihy o slovných druhoch". Darilo sa im skvele a zo svojej práce mali radosť.Môžte si ich výtvory pozrieť a presvedčiť sa, ako sa im darilo..

              žiaci III.A + tr. uč. E. Virágová

            • Projekt Slovensko

              16. 5. 2021

              Jednou z mnohých možností, ako naučiť žiakov aktívne a efektívne sa učiť, je projektové vyučovanie.

              Robili sme projekt o Slovensku. Vyhľadávali sme mestá,rieky,nížiny,pohoria. Deti 3.C mali veľkú radosť.

              Mgr.Lenka Štefanková

          • Ó FLUFFY PANCAKES
            • Ó FLUFFY PANCAKES

              12. 5. 2021

              Palacinky, všade samé palacinky. Dnes sme si so 6.A, tak ako každý rok, napiekli chutné palacinky v rámci našej prierezovej témy recepty. Deti využili svoje kulinárne zručnosti a vedomosti z angličtiny a namixovali yummy pochúťku, na ktorej sme si všetci pochutili. Aj "náhodní" okoloidúci si mohli uchmatnúť...😉

              Deti boli ste perfektné vo varení, ale najmä v tom ako pekne a od srdca ste sa podelili s vašou pochúťkou aj s ostatnými maškrtníkmi. Ďakujem. 

              Mgr. Šimková, PhD. 

            • Počuli ste už o micro:bitoch?

              11. 5. 2021

              V rámci projektu Enter sa naša škola zapojila do výzvy od Nadačného fondu Telekom a získali sme grant na zakúpenie sád  micro:bitov a doplnkov. Žiaci na hodinách môžu využívať najnovšie inovácie vo vzdelávaní, a tak sa zlepšovať a rozvíjať v digitálnych zručnostiach. Prostredníctvom micro:bitov žiaci hravou, interaktívnou formou spoznávajú svet programovania a prehlbujú tak svoje vedomosti a zručnosti v praxi.

              A čo je vlastne micro:bit? Malé hardvérové zariadenie, s ktorým sa dajú vytvoriť digitálne menovky, rôzne kreatívne projekty. Micro:bit vyvinula televízia BBC vo Veľkej Británii na podporu výučby programovania na hodinách informatiky.

               

                                                                                              PaedDr. J. Heldiová, Mgr. M. Pavkovová

            • My dream town in 2.C

              8. 5. 2021

              Na predošlých hodinách sme sa naučili pomenovať budovy v meste po anglicky. Tak sme si vytvorili vlastné mestá s budovami a všetkým potrebným, čo by sme v našich mestách chceli navštíviť. Podarili sa nám krásne projekty :-) žiaci z 2.C a p.uč.Štrbíková

            • Mother´s Day

              4. 5. 2021

              S blížiacim sa medzinárodným Dňom matiek sme sa s piatakmi rozhodli prekvapiť a potešiť nie iba naše mamičky, na ktoré si každý z nás automaticky spomenie v tento deň, ale najmä naše staré mamy, ktoré nám varia chutné jedlá, pomáhajú starať sa o nás, ľúbia nás a možno aj trocha rozmaznávajú.

              Myslím, že naše mamičky aj babičky môžu byť pyšné na svoje deti a vnúčence. Prajeme krásny Deň matiek!

              Mgr. Sviteková

          • Prihlásenie

        • Zvonenie

          Piatok 26. 4. 2024
        • Počítadlo návštev

          Počet návštev: 281943