• Novinky

            • Európsky Deň jazykov 2020

              30. 9. 2020

              Tak ako každý rok, tak aj tento sme si pripomenuli významný deň, ktorý zohráva dôležitú úlohu v živote každého človeka. Jazyky a národnosti tvoria našu spoločnosť, a preto aj tento rok sme si so žiakmi našej školy v rámci hodín anglického jazyka zahrali rôzne hry a vytvorili krásne plagáty, aby sme zdôraznili dôležitosť učenia sa jazykov, pretože nie zbytočne sa hovorí: koľko jazykov ovládaš toľkokrát si človekom. 

              Mgr. Šimková, Mgr. Bobčeková, Mgr. Strihová

            • Európsky týždeň mobility

              27. 9. 2020

              Európsky týždeň mobility sa každoročne koná v septembri. Aj tento rok v termíne od 16. do 22. 9. sme v ŠKD zamerali svoje aktivity na dopravu.  

              Témou tohtoročnej kampane bola Čistejšia doprava pre všetkých! Jej cieľom bolo tiež zdôrazniť dôležitosť dostupnosti dopravy a motivovať jednotlivcov, aby si volili udržateľné spôsoby dopravy, ako sú verejná hromadná doprava, pešia chôdza či cyklistika a tak prispieť k zlepšeniu kvality ovzdušia a urobiť z mestských častí príjemnejšie miesta pre život a prácu.

              Deti pri tejto príležitosti riešili dopravné situácie, skladali básničky navrhovali eko busy, kreslili a navrhovali dopravné značky, určovali dopravné značky, hovorili si o výbave bicykla, o doprave ktorá neznečisťuje ovzdušie a hádali dopravné hádanky.

              Pár fotiek ako sa nam darilo sme pripravili aj pre Vás! 

              27.9.  p.vych. A.Ölvecká

               

            • Týždeň dobrovoľníctva 2020 - finále

              22. 9. 2020

              Dnešným dňom vyvrcholil na našej škole tretí rok Týždňa dobrovoľníctva, ktorý prebiehal formou zbierky pre n.o. Úsmev ako dar. Posledný deň sme ukončili prednáškou v triede siedmakov, kde zodpovedná osoba z Úsmevu bližšie priblížila ich prácu a klientelu, pre ktorú je zbierka určená.

              Všetkým rodičom a deťom, ktorí sa zapojili do zbierky patrí naše obrovské a úprimné ĎAKUJEM! Rodičom ďakujeme, že spolu s nami formujete svoje deti, aby boli citlivé a ohľaduplné voči ostatným ľuďom a snažili sa nezištne pomáhať. Ďakujeme učiteľom, ktorí nabádali deti k zbierke a dobročinnosti. A poďakovanie patrí deviatakom a siedmakom, ktorí išli príkladom a zapojili aj svoje fyzické sily pri vyprázdňovaní kabinetu. Verte tomu, mali čo nosiť. :-) 

              Spolu sa na škole v tomto roku zapojilo do dobrovoľníctva 220 žiakov a pedagógov.

              Ď A K U J E M E!!!   S T E  S K V E L Í !

              Mgr. Sviteková, Mgr. Šimková, PhD a kol. ZŠ

               

            • Už je nás skoro 150 - pridaj sa k nám!

              18. 9. 2020

              Prvú polovicu Týždňa dobrovoľníctva máme za sebou. Ešte nás čakajú dva dni pondelok, utorok 21. 9 a 22. 9. 2020. K dnešnému dňu nás je na škole už takmer 150 dobrovoľníkov a ešte stále je šanca toto číslo zvýšiť.

              Tešíme sa na nových dobrovoľníkov s dobrým srdiečkom. Ďakujeme srdečne všetkým, ktorí už prispeli.

              Fotky ako prebiehala zbierka od prvého dňa.

              Mgr. Sviteková a kolektív ZŠ

               

            • Týždeň dobrovoľníctva

              11. 9. 2020

              Milí rodičia a deti,

              Už tretí rok sa naša škola v spolupráci s Vami zapája do Týždňa dobrovoľníctva a to formou zbierky trvanlivých potravín, drogérie a školských pomôcok pre n.o. Úsmev ako dar. Tieto potreby budú využité na pomoc biologickým rodinám v kríze a náhradným rodinám, navyše školské pomôcky budú využité na aktivity s deťmi z centier pre deti a rodiny z Nitrianskeho kraja.

              Dobrovoľníkom sa môže sa stať každé dieťa, ktoré v termíne od 16. 9. 2020 - 22. 9. 2020 prinesie aspoň jednu z vyššie uvedených potrieb a odovzdá svojej triednej pani učiteľke.

              Srdečne Vám vopred ďakujeme a tešíme sa na veľa dobrých dobrovoľníckych srdiečok na škole.

              Mgr. Sviteková a kolektív ZŠ

          • Prihlásenie

        • Zvonenie

          Utorok 23. 4. 2024
        • Počítadlo návštev

          Počet návštev: 280783