• Novinky

            • Prázdninový klub II.týždeň

              22. 7. 2020

              Ani sme sa nenazdali a druhý týždeň prázdninového klubu je za nami. Dopoludňajšie aktivity s p. uč. Blankou a vych. Marcelou tvorili hlavne športové súťaže vo flórbale, vybíjanej a vychádzke na Šindolku. Maxičlovko bolo hlavne o šťastí a vytrvalosti. Šport sa striedal s tvorivosťou a kreativitou detí. Zapojili sme do súťaže č. Adamka na tému „ufo“ a zhotovili vlastnú stavebnicu z recyklovaného materiálu. Popoludní p. vych. Andrejka a Mirka pokračovali v tvorivých aktivitách. Po obede a odpočinku, spojením čítania, rozprávania a počúvania hudby deti opäť tvorili a športovali.Pracovali na kruhu, batikovali tričká, pracovali aj s modelovacou hmotou, skákali: na skákacej gume, po dinosaurích stopách a precvičili si nôžky rehabilitačnými cvičeniami.  Aj vedomostné súťaže spestrili chvíle strávené v prázdninovom klube.

              Pekné leto želajú p. uč. Blanka, vych. A + MA + MI       22.7.2020

            • Letná škola, popoludnie 1. týždeň

              12. 7. 2020


              Ahojte deti!

              Poďte si s nami zaspomínať na popoludnia strávené v letnej škole počas prvého týždňa:


              -V pondelok sme si čítali z kníh o zvieratkách: Skrytý talent a 101 dalmatínov. Kto mal záujem učil sa pliesť kľúčenku z bužírky.           

              -V utorok sme sa vybrali k zoborskému jazierku, čítali sme si o jeho histórii. Pozorovali sme rastlinstvo a živočíšstvo v jazierku a jeho okolí. Videli sme aj ulovené žubrienky a relaxovali sme v priľahlom športovom areáli.

              -V stredu ste mali možnosť zabojovať o umiestnenie v minigolfovom turnaji. "Veľkáči" stihli vypracovať kvíz o zvieratkách a poskladať z papiera žirafy. Mladšie deti skladali papierové žabky

              -Vo štvrtok sme sa zabávali čítaním vtipov a hádaním hádaniek. niektoré z vás si zahrali vedomostnú súťaž: meno, mesto, zviera, vec; iní si vyrobili hru: Tangram.

              -V piatok ste pozreli rozprávku: Bol raz jeden život. Zopakovali sme poznatky o ľudskom tele a následne ste si vedomosti zmerali v kvíze.             

              -Každý deň ste sa dosýta vyšantili na našom školskom ihrisku.


              Na spoločne strávené chvíle spomínajú vychovávateľky Janka a Marianka.


              12.7.2020, J. Žáková


            • Oznam pre deti v druhom týždni letného klubu

              11. 7. 2020

              Ahojte deti!

              V pondelok sa začína druhý týždeň letného klubu a tak by sme Vám chceli pripomenúť, že dopoludnia okrem športových aktivít, na ktoré budete potrebovať vhodnú obuv, oblečenie a zvlášť obuv do telocvične, si prineste: peračník s farbičkami, perom, ceruzkou, lepidlom, nožnicami, staré vodové, alebo temperové farby a jeden väčší štetec.

              Odkladajte si počas víkendu 1-2 rolky z toaletného papiera, s ktorými budeme pracovať asi od stredy.

              Nezabudnite na vhodnú ochranu hlavy pred slniečkom (šiltovku, baretku, klobúk, deravý hrniec, kúpaciu čapicu, turban, čepiec, prilbu, moskytieru, sombréro, sieťku na motýle, kráľovskú korunu, alebo niečo v čom sa budeš cítiť pohodlne a bezpečne). Nezabudnite na desiatupitie, pitie, pitie. HA HA HA

              Teší sa Vás B + M

            • Príbeh nekončí...

              9. 7. 2020

              Aj keď pred pár dňami nadišiel čas, kedy naša milá pani učiteľka Blanka Berecová nebude už každé ráno kráčať po chodníku pod oknami svojej triedy, nemrkne očkom na nástenku, čo nové sa bude diať a nepoužije svoju obľúbenú vetu „poďme robiť“ , nič sa nemení na tom, že stále bude v našich mysliach a budeme veľmi radi, keď príde medzi nás a zaspomíname si na staré dobré časy.

              Aj rozlúčka na konci roka nás utvrdila v tom, ako nám bude Blanka chýbať. Poďakovať sa jej patrí za obetavú prácu s deťmi, za „športový“ a vľúdny prístup k riešeniu problémov.

              Blanka nie je len kolegyňa, ale aj kamoška do nepohody, na ktorú sa dá vždy spoľahnúť, a aj preto ďakujem osudu, že som mala tú česť s Blankou dlhé roky spolupracovať.

              Jej príbeh však pokračuje ďalej. Doma v záhradke, s rodinou a priateľmi, a náš v škole, v novej triede s novou pani učiteľkou.  

              Želáme Ti Blanka, veľa nových zážitkov, uži si zaslúžený oddych, ale keď sa budeš doma občas nudiť, šup - šup za nami do školičky, kde sa budú na teba tešiť tvoje detičky.

                                                                                                                                                   Marcela Vörösová

               

          • Prihlásenie

        • Zvonenie

          Piatok 26. 4. 2024
        • Počítadlo návštev

          Počet návštev: 282492